8 Ιανουαρίου 2010

Κατάλυση τής Νομιμότητας και της Κοινής Λογικής! Αυτό είναι το πραγματικό και καθημερινό πλέον πρόβλημα!

"Σωρεία ληστειών σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Αττικής και τρία άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από απόπειρα ένοπλης ληστείας και στο Ναύπλιο.
Το θέμα της εγκληματικότητας θα βρεθεί στο επίκεντρο ευρύτατης σύσκεψης που πραγματοποιείται την Παρασκευή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.  Θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχη Αθηναίων Γιάννης Σγουρός και 42 δήμαρχοι της Αττικής.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Φαληρέως 21 στο Νέο Φάληρο, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χτύπησαν 66χρονη γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Νωρίτερα, επίσης, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα ανταλλακτικών σκαφών αναψυχής στο Πόρτο Ράφτη, χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη με άγνωστο αντικείμενο, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη 1.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 30χρονου Αλβανού, στην Αθήνα, τον οποίο χτύπησαν στο κεφάλι και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στο Ναύπλιο, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν -και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου- καθώς τραυματίστηκαν από πυρά αγνώστων που επιχείρησαν να ληστέψουν το λογιστήριο εργοστασίου.
Οι δράστες, με την απειλή όπλων, απαίτησαν από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα, πυροβολώντας εναντίον τους.
Στη συνέχεια, χωρίς να πάρουν χρήματα, βγήκαν από το εργοστάσιο, επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού (η οποία είχε κλαπεί στις 6 Ιανουαρίου από την Αθήνα) και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ναυπλίου, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα για τη σύλληψή τους.

Στην Αττική, έγιναν επίσης και οι εξής ληστείες:

* Το μεσημέρι της Πέμπτης ένας ένοπλος απείλησε υπάλληλο της εταιρείας «Πλαίσιο» στη διασταύρωση Κηφισίας και Όθωνος, στην Κηφισιά και του άρπαξε μια σακούλα με 45.000 ευρώ.
* Στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστοι άρπαξαν άγνωστο ποσό από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη λεωφόρο Συγγρού 196, στην Καλλιθέα.
* Στις 3.10 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στην εταιρεία κρεάτων ΕΚΡΕΤ -ΕΒΕ στη διασταύρωση Κηφισού και Αγίας Αννης στο Ρέντη, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και την τσάντα ενός υπαλλήλου. Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο."

ΠΗΓΗ: in.gr
  
Σχόλιο: Κατάλυση τής Νομιμότητας και της Κοινής Λογικής! Αυτό είναι το πραγματικό και καθημερινό πλέον πρόβλημα! 
Κατά τα άλλα, το "Υπουργείο Προστασίας (sic!) τού Πολίτη (ή μήπως, θέλει να πεί: του "Μετανάστη-Εποικιστή";) ασχολείται με διώξεις αστυνομικών, μην τυχόν και γρατσουνιστεί κανένας κακοποιός, κατά την σύλληψη και κράτησή του! 
Η κατάργηση τής παραδεδομένης νομικής έννοιας: "Δημόσια Τάξη" και η μετατροπή της σε απλή "Προστασία" είναι δηλωτική των προθέσεων... και καταγράφει πλέον εμφανώς το κλίμα εκτροπής από την Ουσιαστική Νομιμότητα, μέσα στο οποίο έχουν εμπλακεί οι ευκαιριακοί παγκοσμιόδουλοι "Κρατούντες" και νεμόμενοι τα διάφορα πόστα της Κρατικής Εξουσίας ! 
Η Ιστορία -όχι μόνον η αρχαία, αλλά και η πρόσφατη- μας έχει δείξει και η Φιλοσοφία μάς έχει διδάξει ότι συχνά οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ εκφυλίζονται σε ΤΥΡΡΑΝΙΕΣ ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ... με μεταβατικό στάδιο μια ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΧΙΑ...(ως εκφυλιστικό αποτελέσμα ή τεχνητά δημιουργημένη ή και τα δύο). Το ότι ο λαός κάθε τόσο σύρεται σε "Εκλογές" και ψηφίζει κάποιους, αυτό δεν πρέπει να μας μπερδεύει, διότι πραγματική Εκλογή δεν υφίσταται, όταν καλείσαι απλώς να ψηφίσεις σε μία μόνη πράξη μεταξύ ΜΑΥΡΟΥ και ΜΕΛΑΝΟΥ ή μεταξύ ΛΕΥΚΟΥ καί ΑΣΠΡΟΥ...

Όμως, το ισχύον ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην Aκρoτελεύτια διάταξη (Άρθρo 120), λέει τα εξής:


2. O σεβασμός στo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς
πoυ συμφωνoύν με αυτό και η αφoσίωση στην
Πατρίδα και τη Δημoκρατία απoτελoύν θεμελιώδη
υπoχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπo, της
λαϊκής κυριαρχίας και των εξoυσιών πoυ απoρ-
ρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκατασταθεί η
νόμιμη εξoυσία, oπότε αρχίζει και η παραγραφή
τoυ εγκλήματoς.

4. H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν
πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και
υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo ενα-
ντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με
τη βία.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΟΙ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ

Ειπόντος τινός:
«Ω, Λεωνίδα, προς πολλούς μετ' ολίγων διακινδυνεύσων ούτως πάρει;»
Λεωνίδας έφη: «Ει μεν οίεσθέ με τωι πλήθει δειν πιστεύειν, ουδ' η πάσα Ελλάς αρκεί -βραχεία γαρ μοίρα του εκείνων πλήθους εστίν- ει δε ταις αρεταίς, και ούτος ο αριθμός ικανός


Όταν κάποιος του είπε:
«Με τόσους λίγους έρχεσαι, Λεωνίδα, να διακινδυνεύσεις απέναντι σε τόσους πολλούς;»
Ο Λεωνίδας είπε: «Αν πιστεύετε ότι πρέπει να βασιζόμαστε στο πλήθος, δεν αρκεί ούτε ολόκληρη η Ελλάδα -αφού αποτελεί μικρό μέρος σε σχέση με το πλήθος εκείνων. Αν όμως πιστεύετε ότι πρέπει να βασιζόμαστε στις αρετές του καθενός, τότε και ο αριθμός αυτός είναι ικανός


(Πλούταρχος, Λακωνικά Αποφθέγματα)

Μανθάνειν ἐν μὲν τῷ Οὐρανῷ τὸ ὁρᾶν, ἐν δὲ τῇ Γῇ τὸ ἀναμιμνήσκεσθαι.

Μακάριος ὁ διὰ τῶν Μυστηρίων διελθών, οὗτος γιγνώσκει τῆς ζωῆς τὴν ἀρχὴν καὶ τὸν σκοπόν!

Ὄλβιος ὅστις ἰδὼν κεῖνα εἶσ’ ὑπὸ χθόνα· οἶδε μὲν βίου τελευτάν, οἶδεν δὲ διόσδοτον ἀρχάν!


Πίνδαρος, Ποιητὴς τῶν Ἱερῶν Ἀγώνων τοῦ Ἑλληνισμοῦ καὶ Προφήτης τοῦ Ἀπόλλωνος ἐν Δελφοῖς.



Και τί να πω αύριο στον Ήλιο;

«Σήκω, σαΐτεψε το φίδι, πώχει αφήκει

η παλιά φιδομάνα και που τώρα

πάλι τη γην ολόγυρα γυρεύει

στις δίπλες του σφιχτά για να τυλίξει»;

«Ξύπνα», να πω, «Τιτάνα Εσύ, και πάλι,

κυκλόφερε τα θεία πατήματά Σου,

τα θεία Σου τα σκιρτήματα τριγύρω

στο φοβερό ερπετό που ξαναζώνει

τη γη κι ο οσκρός* του αρχίνισε να τρέχει

στις θείες πηγές Σου, φαρμακώνοντάς τις»;


«Ο διθύραμβος του Ρόδου», Άγγελος Σικελιανός


* οσκρός = κεντρί, δηλητήριο
Ο Έλληνας, τέκνο του ΔευκΑλίωνος, μάχεται συνΕχώς!