Google+ Followers

20 Ιουνίου 2008

Χρήσιμες πληροφορίες για το Κτηματολόγιο

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο ΑΕ, εκτιμάται ότι τα 76 Γραφεία εξυπηρέτησαν περίπου 30.000 πολίτες, χθες Τρίτη και 40.000 την Τετάρτη στις 107 περιοχές προς κτηματογράφηση.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης του δήμου Αθηναίων, στην οδό Ευριπίδου, λειτούργησε κανονικά για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την παροχή πληροφοριών. Δέχθηκε συνολικά περισσότερους από 500 πολίτες.

Ειδικότερα για το δήμο Αθηναίων, η εταιρία σημειώνει ότι επειδή στο Γραφείο Κτηματογράφησης που λειτουργεί στο Μετρό του Συντάγματος παρατηρείται μεγάλη προσέλευση ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο δήμο, υπενθυμίζεται ότι εκτός από τα έξι Γραφεία Κτηματογράφησης, που εξυπηρετούν την Αθήνα, υπάρχουν άλλα 36 Γραφεία Κτηματογράφησης, που εξυπηρετούν τους υπόλοιπους δήμους του λεκανοπεδίου.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού (πληροφορίες και έντυπα δηλώσεων) λειτουργούν και τα τέσσερα Κέντρα Εξυπηρέτησης Κοινού στο Μετρό του Συντάγματος, στην πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, στα κεντρικά της Κτηματολόγιο Α.Ε. (Μεσογείων 288) και στο Περιφερειακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, σήμερα απαντήθηκαν 6.000 κλήσεις και πλέον, από τον τετραψήφιο 1015 και το 210 6505600, ενώ ιδιαίτερα αυξημένες ήταν και οι κλήσεις στα απευθείας τηλέφωνα της Κτηματολόγιο Α.Ε. Για το λόγο αυτό έχει ήδη διευρυνθεί το ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, μέσω του 1015, ως τις 21.00. Παρόλα αυτά ο όγκος των τηλεφωνημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένος, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εξυπηρετούνται όλες οι ταυτόχρονες κλήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΟΙ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ

Ειπόντος τινός:
«Ω, Λεωνίδα, προς πολλούς μετ' ολίγων διακινδυνεύσων ούτως πάρει;»
Λεωνίδας έφη: «Ει μεν οίεσθέ με τωι πλήθει δειν πιστεύειν, ουδ' η πάσα Ελλάς αρκεί -βραχεία γαρ μοίρα του εκείνων πλήθους εστίν- ει δε ταις αρεταίς, και ούτος ο αριθμός ικανός


Όταν κάποιος του είπε:
«Με τόσους λίγους έρχεσαι, Λεωνίδα, να διακινδυνεύσεις απέναντι σε τόσους πολλούς;»
Ο Λεωνίδας είπε: «Αν πιστεύετε ότι πρέπει να βασιζόμαστε στο πλήθος, δεν αρκεί ούτε ολόκληρη η Ελλάδα -αφού αποτελεί μικρό μέρος σε σχέση με το πλήθος εκείνων. Αν όμως πιστεύετε ότι πρέπει να βασιζόμαστε στις αρετές του καθενός, τότε και ο αριθμός αυτός είναι ικανός


(Πλούταρχος, Λακωνικά Αποφθέγματα)

Μανθάνειν ἐν μὲν τῷ Οὐρανῷ τὸ ὁρᾶν, ἐν δὲ τῇ Γῇ τὸ ἀναμιμνήσκεσθαι.

Μακάριος ὁ διὰ τῶν Μυστηρίων διελθών, οὗτος γιγνώσκει τῆς ζωῆς τὴν ἀρχὴν καὶ τὸν σκοπόν!

Ὄλβιος ὅστις ἰδὼν κεῖνα εἶσ’ ὑπὸ χθόνα· οἶδε μὲν βίου τελευτάν, οἶδεν δὲ διόσδοτον ἀρχάν!


Πίνδαρος, Ποιητὴς τῶν Ἱερῶν Ἀγώνων τοῦ Ἑλληνισμοῦ καὶ Προφήτης τοῦ Ἀπόλλωνος ἐν Δελφοῖς.Και τί να πω αύριο στον Ήλιο;

«Σήκω, σαΐτεψε το φίδι, πώχει αφήκει

η παλιά φιδομάνα και που τώρα

πάλι τη γην ολόγυρα γυρεύει

στις δίπλες του σφιχτά για να τυλίξει»;

«Ξύπνα», να πω, «Τιτάνα Εσύ, και πάλι,

κυκλόφερε τα θεία πατήματά Σου,

τα θεία Σου τα σκιρτήματα τριγύρω

στο φοβερό ερπετό που ξαναζώνει

τη γη κι ο οσκρός* του αρχίνισε να τρέχει

στις θείες πηγές Σου, φαρμακώνοντάς τις»;


«Ο διθύραμβος του Ρόδου», Άγγελος Σικελιανός


* οσκρός = κεντρί, δηλητήριο
Ο Έλληνας, τέκνο του ΔευκΑλίωνος, μάχεται συνΕχώς!

ΕΦ-ΗΜΕΡΙΔΕΣ