3 Απριλίου 2008

Προς υπεράσπιση της Προγονικής μας Κληρονομιάς


Από την Προμηθέα μάς εστάλη το παρακάτω κείμενό της, το οποίο δημοσιεύουμε ως έχει:

Ειπώθηκε:

«Οι χριστιανοί θα περάσουν τα πάνδεινα από τους φανατικούς Δωδεκαθεϊστές επειδή κάποτε είχαν δολοφονήσει τους προγόνους μας. Εκδίκηση δηλαδή. Ποιός μπορεί να με διαβεβαιώσει για το αντίθετο»;

Απαντώ:

Δύο διαφορετικές αντιλήψεις στην ζωή, και δύο διαφορετικά κίνητρα.

Ο Χριστιανισμός μπήκε στην Ελλάδα,
έτσι όπως μπαίνει πάντα ένα φίδι, σαν φάρμακο δήθεν, κρύβοντας όμως, μόνο φαρμάκι.
Ο Χριστιανισμός μπήκε στην Ελλάδα να την αφανίσει, γιατί, καλέ μου φίλε, η Ελλάδα είναι, πάντα θα είναι, ΦΩΣ!
Και ποιος φοβάται το Φώς; Το Σκότος φυσικά.
Ο χριστιανισμός μπήκε στην Ελλάδα να την ΞΕΡΡΙΖΩΣΕΙ, όχι να την προσηλυτίσει.
Ο Χριστιανισμός μπήκε στην Ελλάδα όχι απλώς να σκοτώσει τους Θεούς της, αλλά να σκοτώσει, να εξαλείψει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σύμφωνα με το Εβραϊκό σιωνιστικό κατεστημένο, όπου η Γή ανήκει στους Εβραίους σύμφωνα με τον θεό τους. Και διαβάζουμε στο Δευτερονόμιο- 20:10-18:


«Όταν επιτίθεστε σε μία πόλη, να εξαναγκάζετε τους κατοίκους να κάνουνε ειρήνη με εσάς. Εάν δεχθούν και ανοίξουν σε εσάς τις πύλες τους, όλοι οι κάτοικοι θα γίνουνε υποταγμένοι σας, και θα εξαναγκασθούν εις μετά βίας υπηρέτηση και θα εργάζονται για σας. Εάν αρνηθούν να κάνουν ειρήνη με εσάς και ανοίξουν πόλεμο εναντίον σας, πολιορκήσετε αυτήν την πόλη. Όταν ο Κύριος ο Θεός σας παραδώσει την πόλη στα χέρια σας, θανατώστε με το ξίφος σας όλους τους άνδρες. Όσο για τις γυναίκες, τά παιδιά, τά ζώα, και τά πάντα στην πόλη, πάρετε τα ως λάφυρα σας. Και ας χρησιμοποιήσετε τά λάφυρα πού ο Κύριος ο Θεός σας, σας έδωσε από τους εχθρούς σας. Έτσι να πράττετε/χρησιμοποιείτε κάθε πόλη πού βρίσκετε σε απόσταση από εσάς και δεν ανήκει στα κοντινά σας έθνη. Εν τούτοις, στις πόλεις των Εθνών πού ο Κύριος και Θεός σου σας δίνει σαν κληρονομιά, μην αφήσετε τίποτε πού αναπνέει ζωντανό. Καταστρέψετε ολοκληρωτικά όλους τους ανθρώπους, -τούς Hittites, Amorites, Canaanites, Perizzites, Hivites and Jebusites–ακριβώς έτσι όπως ο Κύριος ο Θεός σας, σας διέταξε. Εάν όχι [εάν δε κάνετε έτσι], αυτοί [οι ξένοι λαοί] θα σας διδάξουν να ακολουθείτε όλα τά απαίσια πράγματα τά οποία αυτοί πράττουν όταν λατρεύουν τους θεούς τους, και θα αμαρτήσετε εναντίων του Θεού σας».

Οι σημερινοί Έλληνες επιδιώκοντας να μυηθούν στην ιερά προγονική Θεογονία, δεν εισβάλλουν σε άλλα έθνη, είτε να κάνουν δούλους τους κατοίκους αυτών, ή να τά εξαλείψουν για πάντα από το πρόσωπο της Γής.
Οι Έλληνες επιδιώκοντας να μυηθούν στην ιερά προγονική Θεογονία απλώς αγωνίζονται να επιβιώσουν από την ολέθρια εξάλειψή τους από τον Εβραιο-Χριστιανό εχθρό.

Φυσικά ο Χριστιανισμός είναι όργανο εκτελέσεως/θανατώσεως, ή υποδουλώσεως των Λαών της Γης, έτσι ώστε να κληρονομήσουν την γη αυτά τά έρημα Βιβλικά ανδράρια. Ιδού ο εχθρός των Ελλήνων και της Ελλάδας, και όχι οι Δωδεκαθεϊστές ακόλουθοι των πατρώων παραδόσεων.

Ποτέ να μην ξεχνάμε πώς η Ελλάδα μεγαλούργησε κάτω από την επίβλεψη των Θεών της. Και όταν οι Θεοί της βιάστηκαν μέσα στις καρδιές των Ελλήνων, όταν αιματοκυλίσθηκε η Ελλάδα από τους Χριστιανούς, για να πνιγούν οι Θεοί αυτής, τότε έδυσε το Φώς στήν Γή, γιατί μαζί με τους Έλληνες Θεούς αυτής της πανέμορφης Ελλάδας, θάφτηκε και ο Μέγας Ιδιοφυής Νούς του Ελληνικού Γένους.

Η Αγάπη για τίς ΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ταυτίζεται με Φανατισμό.
Αυτός ο λανθασμένος και άκρως παράλογος συνταυτισμός, είναι υπόγειο χριστιανικό ρεύμα πού σκοπίμως επλάσθη ώστε οι νέες γενεές Ελλήνων, να μην τολμήσουν να εξεγερθούν και να ελευθερωθούν.

Κανένας ΥΒΡΙΣΤΗΣ δεν θέλει οι Έλληνες να ξυπνήσουν από τά λοίσθια.

Και ενώ κάθε Λαός της Γής παίρνει το σθένος από την Θεογονία του, και την Κοσμογονία του -αντιλήψεις πού έχουν τις ρίζες τους στο απώτατο παρελθόν του έθνους τους- για να τολμήσει, να παραταχθεί εναντίον των εχθρών της κοινής Πατρίδας, ο Έλληνας συκοφαντείται όταν τολμήσει να κοιτάξει πίσω στο αμπαρωμένο ιερό παρελθόν του.
Εντούτοις, σαν τους υπόλοιπους λαούς, είναι λοιπόν αναμενόμενο και φυσικό ο Έλληνας να θέλει να ξαναγνωρίσει την Θεογονία των προγόνων του. Ίσως έτσι να γίνει το πρώτο βήμα εξίσωσής του με το παρελθόν του και τις ένδοξες ρίζες του.

Στην αρχαία εποχή οι Έλληνες ως Δωδεκαθεϊστές δεν συμπεριφέρονταν όπως, οι ιστορικώς γνωστοί, έρποντες χριστιανοί -οι ακολουθούντες τις απάνθρωπες διαταγές του αιμοσταγούς Ιουδαίου θεού Ιεχωβά- αλλά αντιθέτως οι Έλληνες ως Δωδεκαθεϊστές ακολουθώντας τους Ελληνοθρεμμένους θεούς τους και προς τιμήν αυτών καλλιέργησαν τις ανθρώπινες αρετές σε τέτοιο μεγαλείο ώστε να λάμψουν σαν Φυλή πολιτισμικά, τόσο, ώστε να γίνουν Φωτοδότες και μεγάλοι και ενάρετοι διδάσκαλοι.

Οι Έλληνες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΓΑΓΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ για να προσηλυτίσουν άλλα έθνη, ή να δουλοποιήσουν, ή να καταστρέψουν άλλα έθνη εις το όνομα των θεών τους.
Αντιθέτως, οι Έλληνες πρόγονοί μας λάτρευαν τους Θεούς τους και προς τιμή τους έκαναν θαυμαστά πανανθρώπινα έργα.
Ενώ οι Πέρσες αυτοκράτορες κτίζανε παλάτια για τους εαυτούς τους, οι πρόγονοί μας Δωδεκαθεϊστές σπέρνανε στα πιο πανέμορφα σημεία της Ελλάδας, αριστουργήματα ναούς, Παρθενώνες ασύλληπτης μηχανικής τέχνης, προς τιμή των Θεών τους.
Και προς τιμή των Θεών τους στους ιερούς χώρους των ναών των, διεξήγαγαν Αγώνες τεχνών, επιστημών, φυσικής άμιλλας, για νά επιβιώσει και να μεγαλουργήσει ως ενότητά το έθνος τους.

Εάν λοιπόν φοβούνται ορισμένοι πώς ο Δωδεκαθεϊσμός ισούται με τον Χριστιανισμό, αυτό είναι γελοίο, εφόσον ο Χριστιανισμός/Ιουδαϊσμός ήτανε, είναι, και έτσι θα πεθάνει ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ολόκληρης της ανθρωπότητας, και το μεγαλύτερο ΣΤΙΓΜΑ στην Ανθρώπινη Ιστορία.

Κάποτε το άσχημο παπάκι -ο θλιμμένος Έλληνας- θα ανακαλύψει πώς είναι πανέμορφος κύκνος, και κάποτε επίσης θα γνωρίσει ότι το λιοντάρι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΝΙ.

Ο απολίτιστος άνθρωπος ΣΚΟΤΩΝΕΙ αυτούς που διαφέρουν αυτού.
Η ανθρώπινη ιστορία απέδειξε πώς ο εκχριστιανισμένος άνθρωπος είναι υποταγμένο απολίτιστο πια, θύμα.
Ο Χριστιανισμός αποκτηνώνει τον άνθρωπο και μετατρέπει τους έλλογους ανθρώπους σε υποχείρια ποίμνια απάνθρωπης φύσεως.

Ο πολιτισμένος άνθρωπος είναι αυτός πού ανέχεται λόγω σεβασμού τις διαφορές των γύρω του.
Η ανθρώπινη Ιστορία έχει προσκομίσει αδιάψευστα τεκμήρια πώς οι αρχαίοι Έλληνες-Δωδεκαθεϊστές-πρόγονοί μας ήσαν οι πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι της Γης.
Ο Δωδεκαθεϊσμός των προγόνων μας υπήρξε δαυλός διαφωτισμού πού εισήγαγε και μύησε τον Έλληνα στα Μεγάλα Μυστήρια των θεϊκών αρετών και τον αποθέωσε, μετατρέποντας τον άνθρωπο σε ήρωα και δημιουργό, σε πανέμορφο πολιτισμικό όν.

Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο άνθρωπος πλάθει τον Θεό του σύμφωνα με την ανθρώπινη φύση του.

Έτσι λοιπόν, εάν ο άνθρωπος είναι κτήνος, τότε δημιουργεί έναν αιμοβόρο θεό, από τον οποίον και παίρνει, δήθεν, την άδεια να πράττει τερατουργήματα, εφόσον ένας τέτοιος άνθρωπος από την φύση του δειλός, θέλει να ρίχνει στην πλάτη του Θεού του όλα τά εγκλήματα πού ραδιουργεί καί πράττει.

Εάν όμως ο άνθρωπος είναι αγνός και τίμιος στην φύση του, οι θεοί του θα έχουνε την ίδια φύση, έτσι ώστε να γίνονται αυτοί οι θεοί πηγή εμπνεύσεως, για τελειοποίηση του Ψυχικού εαυτού και για την τελειοποίηση της ανθρώπινης φύσεως.

Η Παγκόσμια Ιστορία έχει αποδείξει την απάνθρωπη, βίαιη, τερατώδη φύση του Ιουδαίου Βιβλικού Χριστιανού Θεού, μέσω των πράξεων των Χριστιανών, κατά την αιματηρή εξάπλωση του εις τά πλάτη της Γης. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι είδους άνθρωπος ήταν εκείνος πού έπλασε αυτόν τον θεό.

Αντιθέτως, η επίδραση των Ελλήνων εις παγκόσμια κλίμακα, ήταν μέγα ευεργέτημα, και οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν έπραξαν εγκλήματα προς εξάπλωση του Δωδεκαθεϊσμού. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι είδους άνθρωπος/άνθρωποι ήταν εκείνοι οι τότε Έλληνες, πού έπλασαν την Θεογονία τους.

Φανερόν λοιπόν είναι ότι οι σημερινοί Έλληνες απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, είναι σαν και εκείνους τους παλαιούς των, και τους Θεούς αυτών, άνθρωποι ήρωες, δημιουργοί, πανέμορφα πολιτισμικά όντα.

Ο Χριστιανισμός ξερριζώνει την καρδιά του ανθρώπου, εκεί όπου κάποτε εδραίωναν οι αρετές και τά κάλλη της Ψυχής.
Το παράσιτο αυτό πρέπει να ξερριζωθεί.

Όσο για τον Δωδεκαθεϊσμό, ποτέ αυτός δεν υπήρξε παράσιτο Ψυχής, αλλά αντιθέτως, υπήρξε έμπνευση για την καλλιέργεια του κάθε καλλίτερου πού υπάρχει μέσα στον άνθρωπο.

Ας υμνήσουμε λοιπόν την σοφία των προγόνων Ελλήνων, να είμεθα ανεκτικοί, και να δείξουμε σέβας στην ελευθερία του ανθρώπου να επιδιώξει την Θεϊκή λατρεία πού θεωρεί αναγκαία προς την εξύψωσή του και καλυτέρευση του ήθους του, και ας μην κάνουμε εμείς οι Έλληνες, θύματα τους Δωδεκαθεϊστές αδελφούς μας, όπως κάποτε στο παρελθόν γίνανε θύματα οι Δωδεκαθεϊστές Έλληνες πρόγονοί μας, στα κρεουργεία των Χριστιανών.

«Ώ παίδες Ελλήνων ίτε, ελευθερούτε Πατρίδα

ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας,

νέων τε πατρώων έθη, θήκας τε προγόνων.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών »!

Προμηθέα / Μάρτιος 2008 /

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΟΙ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ

Ειπόντος τινός:
«Ω, Λεωνίδα, προς πολλούς μετ' ολίγων διακινδυνεύσων ούτως πάρει;»
Λεωνίδας έφη: «Ει μεν οίεσθέ με τωι πλήθει δειν πιστεύειν, ουδ' η πάσα Ελλάς αρκεί -βραχεία γαρ μοίρα του εκείνων πλήθους εστίν- ει δε ταις αρεταίς, και ούτος ο αριθμός ικανός


Όταν κάποιος του είπε:
«Με τόσους λίγους έρχεσαι, Λεωνίδα, να διακινδυνεύσεις απέναντι σε τόσους πολλούς;»
Ο Λεωνίδας είπε: «Αν πιστεύετε ότι πρέπει να βασιζόμαστε στο πλήθος, δεν αρκεί ούτε ολόκληρη η Ελλάδα -αφού αποτελεί μικρό μέρος σε σχέση με το πλήθος εκείνων. Αν όμως πιστεύετε ότι πρέπει να βασιζόμαστε στις αρετές του καθενός, τότε και ο αριθμός αυτός είναι ικανός


(Πλούταρχος, Λακωνικά Αποφθέγματα)

Μανθάνειν ἐν μὲν τῷ Οὐρανῷ τὸ ὁρᾶν, ἐν δὲ τῇ Γῇ τὸ ἀναμιμνήσκεσθαι.

Μακάριος ὁ διὰ τῶν Μυστηρίων διελθών, οὗτος γιγνώσκει τῆς ζωῆς τὴν ἀρχὴν καὶ τὸν σκοπόν!

Ὄλβιος ὅστις ἰδὼν κεῖνα εἶσ’ ὑπὸ χθόνα· οἶδε μὲν βίου τελευτάν, οἶδεν δὲ διόσδοτον ἀρχάν!


Πίνδαρος, Ποιητὴς τῶν Ἱερῶν Ἀγώνων τοῦ Ἑλληνισμοῦ καὶ Προφήτης τοῦ Ἀπόλλωνος ἐν Δελφοῖς.



Και τί να πω αύριο στον Ήλιο;

«Σήκω, σαΐτεψε το φίδι, πώχει αφήκει

η παλιά φιδομάνα και που τώρα

πάλι τη γην ολόγυρα γυρεύει

στις δίπλες του σφιχτά για να τυλίξει»;

«Ξύπνα», να πω, «Τιτάνα Εσύ, και πάλι,

κυκλόφερε τα θεία πατήματά Σου,

τα θεία Σου τα σκιρτήματα τριγύρω

στο φοβερό ερπετό που ξαναζώνει

τη γη κι ο οσκρός* του αρχίνισε να τρέχει

στις θείες πηγές Σου, φαρμακώνοντάς τις»;


«Ο διθύραμβος του Ρόδου», Άγγελος Σικελιανός


* οσκρός = κεντρί, δηλητήριο
Ο Έλληνας, τέκνο του ΔευκΑλίωνος, μάχεται συνΕχώς!